top of page

Article de la national
Rosa Bohórquez i María Jesús Montes
Diumenge, 15 de desembre de 1996

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXPLOSIÓ ECOLÒGICA
En el Museu de Borges Jacobo presenta "Explosió punt", un conjunt d'escultures, talles i presentar unes formacions de l'artista jove Jesús Alberto Erminy. En aquesta exposició, que el creador ha desenvolupat més de sis anys, prevalacen peces que representen figures d'animals. No en va Erminy, enginyer electrònic graduat, reconeix que els esforços es dirigeixen a la preservació del planeta i ecologia.
Les meves obres estan bastant suaus de que vosaltres té un toc d'humor. Aquesta Mostra reprendre la feina de la meva connexió, així que hi ha dues petites parts i altre gran format en OS, fusta i pedra. Jo sóc molt auto. Que vénen a veure-ho pot ser impressionat tant per l'Assemblea, que és una bellesa i subratlla peces, tota l'exposició que és molt alegre. Intento transmetre que som tots del mateix creador i que energia sempre és present. (Avenida Sucre, Parque del Oeste, Catia. De 10:00 a 18:00 h).
TI.

Rutes per una trajectòria cap a l'art de Caracas
Els teus ulls i el seu esperit avui podria ser un dia especial. I es que, sens dubte, si esteu convidats a visitar les exposicions que els acull els museus i les galeries de la ciutat, on es pot trobar variades estètica plantejada per artistes que cerquin la projecció d'una antiga via: l'art de la. Hi ha camins diferents i facilitar la seva elecció, la nacional a quatre propostes als seus propis creadors. …
TI.

bottom of page