top of page

Nota de que premsa del diari "EL UNIVERSAL" a la V Biennal d'art escultura  traços

28 Veneçolans que intervenen en la Biennal de V de l'escultura
Premis i mencions d'honor són lliurats el diumenge a les campanades de la galeria


JESSICA IMBÈCIL UNIVERSAL
Divendres, octubre 18, 2013 12:00 AM


      Un grup de 46 nous artistes inscriure per participar en la Biennal de V de l'escultura, però només 28 artistes emergents d'arreu del país mostrarà el seu treball aquest diumenge a les campanades de la galeria Lido Centro.

       El jurat format per la crític d'art Erminy Perán, el guanyador del Premi Nacional d'arquitectura i escultura, Max Pedemonte i Noemí Márquez - dues vegades guanyador del Premi Nacional de les arts del foc-, seleccionat més d'una partitura d'artistes veneçolans que competeixen per al Premi de millor escultura Hall i el reconeixement de les millors obres d'art popular.

Parts abstractes i figuratius. Constructivista i art conceptual fabricat amb ferro, fusta, ceràmica i alumini conformen aquesta edició de la Biennal que ret homenatge a la mestra Pedro Briceño, un dels principals representants de l'art abstracta geomètrica del país, diu María Fernanda Prado, Director de la galeria.

      Per mostrar s'uneix a l'obra tridimensional de 40 artistes, entre ells: Colette De Lozanne, Mateo Manaure, Luis Chacón, Oswaldo bigues, Ani Villanueva, Eleonora Tugues, Lima Yuye, ser Gaudi, Javier Level, Onofre Frías, Myriam González, Germán Cabrera, Carlos Medina, Cirilo Rodríguez, María Yolanda Medina, Alberto Sierra, Ingrid Lo

bottom of page